Sula kommune

Lag, organisasjonar og Sula kommune har saman skipa til nok ei veke full av konsertar, arrangement og aktivitetar for alle.
Program Suladagane (PDF, 235 kB)

Nokre høgdepunkt:

• Konsert med vår eigen verdsmusikar Nils Petter Molvær på Friheim Kulturhus.
  • Fotoutstillingar
  • sportsbyttedag
  • Kvitveisdagen
  • familedag på Eikrem
  • konsertar
  • internasjonal kveld

No er turane for Stikk UT! 2019 klare. I dei 13 medlemskommunane til Sunnmøre friluftsråd er det i år 183 turmål. Av dei er 80 grøne turar, 85 er blå, 17 raude og ein svart. 48 av turane er trillevennlege, fleire av dei kan gjennomførast med rullestol. 54 av turane er heilt nye i Stikk UT!

NB! Nytt av året i Sula kommune: på turmåla finn du ikkje turbøker i år. I turkassene finn du som vanleg koden du nyttar til å registrere deg digitalt.

Vi har hatt både turbøker og digital registrering på Sula sine turmål sidan 2008, og tida er difor komen for å fase ut turbøkene.

Som vanleg er det endringar i henting av avfall i samband med påskehøgtida.

I samband med utbrot av penumokokkinfeksjon på verftet i Vestnes vil vi gjerne komme med informasjon om anbefalt vaksinasjon av risikogrupper.

Lag, velforeinigar og organisasjonar kan søkje tilskot til nærmiljø- og friluftstiltak og til vedlikehald og opparbeiding av leikeplassar.

Retningslinjer og søknadsskjema finn du her.

I samband med kartlegging for eit nytt reinseanlegg på Kvasneset skal det frå og med 09.04.19 og eit par dagar framover gjennomførast seismikkundersøkingar.

Frå og med 01.05.19 får NAV Sula nye opningstider. Dei nye opningstidene er måndag, onsdag og fredag 10:00 - 12:00. Tysdag og torsdag er dei stengt for samtalar som ikkje er avtalt på førehand.

Fann du det du leita etter?