Sula kommune

Nytt barnehageår begynner i august. Om du ønsker barnehageplass frå august må du søke innan 1. mars.

Torsdag 24. januar kl. 11.30 er det igjen klart for Syng med oss på Langevåg bedehus. Alle som er glad i sang og musikk og hyggeleg selskap er hjarteleg velkomne!

Håvard Sveås på piano, Jens Arne Molvær på klarinett og Oddbjørn Øien på trompet står for musikken. Og så syng vi alle med.

Arrangementet er gratis. Det vert enkel servering og loddsal. Den kulturelle spaserstokken i Sula kommune, i samarbeid med Sula frikyrkje, Langevåg indremisjon og Sula kyrkjelyd (DnK) er arrangør.

Syng med oss er denne gongen ein del av Seniorfestivalen som går av stabelen denne veka.

Vinterutgåva av Stikk UT!

Dette er Sunnmøre friluftsråd sin første sesong med Stikk UT vinterutgåve.
Følgande kommuner vil ha Stikk UT! Ski-løyper på Sunnmøre: Ørsta, Volda, Stranda, Norddal, Stordal, Ålesund, Ørskog, Vestnes og Skodje.

Som vanleg er det endringar i henting av avfall i samband med julehøgtida.

No sender vi ut vassmålaravlesing på SMS. Du som har vassmålar vil difor få ei melding der du kan svare med målarstanden. Du vil få ei kvittering med målt forbruk sidan forrige avlesing. Dei som ikkje har mobilnummer vil få avlesingskort tilsendt i posten.

Sula kommune søkjer etter privat avlaster 2 døgn pr. månad for gut på 7 år med språklege, sosiale og motoriske utfordringar.

Det er no klart for å søke elevplass for våren 2019 - frist 10. desember. Sjå  Kulturskulen for tilbod og søknadsskjema.

Fann du det du leita etter?